Türkiye - AB Gümrük Birliği'nin Güncellenmesi, Almanya ve Türkiye'den İş Perspektifleri, 17 Aralık 2020 08.12.2020 tarihinde yayınlandı

Serbest ticaretin altında yatan temel fikri tekrardan ön plana çıkarmak ve Avrupa Komisyonu'nun halihazırda bahsettiği Gümrük Birliği’nin önemi ve modernizasyonunun gerekliliğine vurgu yapmak amacıyla, 17 Aralık 2020'de saat 17:00’de (Almanya saati ile 15:00’de) siyaset, ticaret ve iş dünyasından önemli temsilcilerle  "Türkiye - AB Gümrük Birliği'nin Güncellenmesi, Almanya ve Türkiye'den İş Perspektifleri" isimli sanal bir etkinlik düzenleneceği ifade edilmektedir.

Etkinlik programına, etkinlik erişim linkine ve diğer detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.