İhale Duyurusu - 004 Nolu Geleceğin İşleri Teknoloji Tabanlı Uygulamalı Eğitim Merkezi Ekipmanları Mal Alımı

İHALE DUYURUSU

Genel Bilgi

Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA)’nın “İstihdam, Eğitim ve Sosyal Politikalar Sektörel Operasyonel Programı” kapsamında, Avrupa Birliği’nin desteğiyle finanse edilen “Establishment of Tech Based Applied Training Center for Future of Works in Mersin Province” adlı ve TREESP1.3.FoW/P-03/159 numaralı projemizin uygulanması çerçevesinde, “004 Nolu Geleceğin İşleri Teknoloji Tabanlı Uygulamalı Eğitim Merkezi Ekipmanları Mal Alımı Sözleşmesine” yönelik ihale gerçekleştirilecektir.

Sözleşme Makamı Adı:

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası

Sözleşme Makamı Adresi ve İletişim Bilgileri

Adres: Çankaya Mah. Atatürk Cad. 4718. Sokak No:2 MTSO Hizmet Binası 33070 Akdeniz/Mersin
E-posta: [email protected]

Telefon: 0(324)2389500

İnternet adresi: www.mtso.org.tr

Tahmini toplam değer:

Belirtilmemiştir

İhale Tipi:

Açık İhale

Eylemden Yararlanan Coğrafi Bölge: