Liman ve Gümrük Sahalarına Gelen Malzemeler İçin Gözetim Hizmet Alımı İhale Duyurusu 18.04.2024 tarihinde yayınlandı

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğünden odamıza iletilen yazıda, Liman ve Gümrük Sahalarına Gelen Malzemeler İçin Gözetim Hizmet Alımı İhale Edileceği belirtilmiştir. Yazıya ilişkin içeriğe aşağıda yer verilmektedir.

Liman ve Gümrük Sahalarına Gelen Malzemeler İçin Gözetim Hizmet Alımı İhale   Duyurusu

İlgili yazıda,   Gözetim Hizmet Alımı İhalesi 02 Mayıs 2024  saat 14:30' da Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü Söğütözü Mah. Nizami Gencevi Cad. No.10 Çankaya/ANKARA TPAO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ/ Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı 6. Kat Toplantı Salonunda düzenlenecektir. İlgili ihale duyuru metnine aşağıda yer verilen bağlantı üzerinden ulaşılabilmektedir.

İhale Duyuru Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız