KOBİ’ler için Patent ve Marka Tescili Bilgilendirme Semineri (Webinar), 10 Aralık 2020 Perşembe, 15:00 07.12.2020 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek seminerde KOBİ’lere yönelik olarak patent, faydalı model, marka ve tasarım kavramları, bu kavramlar arasındaki farklar, avantajları, önemi ve başvuru süreçleri anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

10 Aralık 2020 Perşembe – Saat: 15:00

Detaylar ve program için: http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.