Yabancı Yatırımcılar Konseyi - FIC Beyaz Kitap 07.12.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen yazıda, Yabancı Yatırımcılar Konseyi - FIC Beyaz Kitap hakkında bilgi verilmektedir. Yazıya ilişkin içeriğe aşağıda yer verilmektedir.

Yabancı Yatırımcılar Konseyi - FIC Beyaz Kitap

İlgili yazıda, 2023 itibarıyla 23 farklı sektörde, 44 milyar avronun üzerinde yatırım ve 115.000'in üzerinde istihdam sağlayan 122 yabancı yatırımcının üye olduğu bir kuruluş olan Sırbistan Yabancı Yatırımcılar Konseyi (Foreign Investors Council-FIC) tarafından Sırbistan'daki mevcut iş ortamının değerlendirilerek geliştirilmesi amacıyla çeşitli tavsiyeler içeren "Beyaz Kitap-White Book" adlı bir çalışmanın yayımlandığı ifade edilmektedir. Yazıda devamla, söz konusu çalışmaya https://fic.org.rs/WhiteBook2023.pdf adresinden ulaşılmakta olup, Beyaz Kitap 2023 Özeti ve 2023 Yılı FIC İndeksi'ne aşağıda yer verilen bağlantı üzerinden ulaşılabilmektedir.

Beyaz Kitap Özeti ve FIC İndeksi İçin Tıklayınız