Ulusal İstihdam Stratejisi (2024-2028) Hazırlık Çalışmaları/Eylem Önerileri 03.01.2024 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen yazıda ,Ulusal İstihdam Stratejisi (2024-2028) Hazırlık Çalışmaları/Eylem Önerileri hakkında bilgi verilmektedir. Yazıya ilişkin içeriğe aşağıda yer verilmektedir.

Ulusal İstihdam Stratejisi (2024-2028) Hazırlık Çalışmaları/Eylem Önerileri

İlgili yazıda, ülkemiz işgücü piyasalarının güncel ihtiyaçları ve geleceğe ilişkin beklentiler dikkate alınarak 2024-2028 dönemine yönelik olarak hazırlık çalışmalarına başlanan, makroekonomik çerçeve ve dört temel politika ekseni etrafında şekillendirilecek olan yeni Ulusal İstihdam Stratejisi kapsamında Birliğimizden strateji eksenlerine ilişkin eylem önerileri istenmiştir. 2024-2028 dönemine ilişkin oluşturulacak önerilerinizin ekte yer alan temel politika eksenleri kapsamında eylem önerileri tablosuna eksen bazında işlenerek 08.01.2024 tarihine kadar Birliğimize yazılı olarak ve elektronik ortamda word formatında [email protected] e-posta adresine gönderilmesi gerektiğini belirtilmiştir.

Ulusal İstihdam Stratejisi Temel Politika Eksenleri ve Kapsamı & Eylem Öneri Tablosu