Türkiye-Çad 2. Dönem KEK Toplantısı 20.12.2022 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda Türkiye-Çad Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) İkinci Dönem Toplantısı'na ilişkin bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı detayı aşağıda üyelerimizin bilgisine sunulur.

Türkiye-Çad 2. Dönem KEK Toplantısı

İlgili yazıda, Türkiye-Çad Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) İkinci Dönem Toplantısının, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu eşbaşkanlığında 2023 yılının Şubat ayında yapılması öngörüldüğü belirtilerek, Birliğimiz görev ve yetki alanına giren konular ile ilgili güncel bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Bu itibarla, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Çad ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin Türkçe ve mümkün olması halinde İngilizce hazırlanarak en geç 27 Aralık 2022 Salı günü mesai saati bitimine kadar TOBB'a (E-posta: [email protected]) iletilmesi gerektiği aktarılmıştır.