Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı 27.01.2021 tarihinde yayınlandı

Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; 29 Ocak 2021 Cuma günü, 12:00-14:00 saatleri arasında, "TürkiyeArnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı" düzenleneceği belirtilmektedir. Programa, T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Arnavutluk Maliye ve Ekonomi Bakanı Anila Denaj ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun iştirak edeceği ifade edilmektedir.

Etkinlikte ayrıca, Arnavutluk ve Türkiye'deki yatırım imkânları üzerine sunumlar gerçekleştirilecek ve akabinde başarılı iş insanları iş yapma deneyimleri üzerine tecrübe paylaşımında bulunacağı belirtilmektedir.

Etkinlik programına ve etkinlik kayıt linkine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.