TÜRKİYE-AB İŞ DÜNYASI DİYALOĞU PROJESİ-YÜKSEK DÜZEYLİ İŞ DÜNYASI DİYALOĞU ETKİNLİĞİ 01.03.2021 tarihinde yayınlandı

Avrupa Birliği'nin sağladığı mali destekle Birliğimiz ve "Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği" (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan "Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) " projesi kapsamında, 10-11 Mart 2021 tarihlerinde, "Türkiye-AB Yüksek Düzeyli İş Dünyası Diyaloğu" etkinliği, online toplantı platformunda gerçekleştirilecektir.

Bakanlarımız, Avrupa Komisyonu Üyeleri, Türk ve Avrupa iş dünyasının önemli temsilcileri ve Uluslararası Finans Kuruluşlarının üst düzey yetkililerinin katılım sağlayacağı, "Türkiye-AB Yüksek Düzeyli İş Dünyası Diyaloğu" etkinliğinde, " Yüksek Düzeyli Açılış Oturumu", " AB Yeşil Mutabakatı çerçevesinde AB-Türkiye Ekonomik ve Ticari İlişkileri ve Ortak Zorluklar", "AB Yeşil Düzenine Geçişte Mesleki Beceriler", "Toparlanma, Yatırım ve Sürdürülebilir Finansman", " Döngüsel Ekonomi" başlıklarında dört tematik alan ile genel kapanış oturumları yer almaktadır. Etkinlik 10 Mart 2021 tarihinde, 10:30-12:00 saatleri arasındaki yüksek düzeyli açılış oturumu ile başlayacak olup, etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır.

Etkinlik web sayfasına ulaşmak ve etkinliğe kaydolmak için tıklayınız.