Sri Lanka İhale Duyuruları 28.03.2024 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen yazılarda, Sri Lanka İhale Duyuruları Hakkında bilgi verilmektedir. Yazıya ilişkin içeriğe aşağıda yer verilmektedir.

Sri Lanka İhale Duyuruları

İlgili yazılarda,  Sri Lanka İhale Duyuruları kapsamında tarafımıza paylaşılan ihale metinleri ve dökümanları aşağıda yer verilen bağlantılar üzerinden ulaşılabilmektedir.

INVITATION FOR BIDS - MINISTRY OF TRANSPORT AND HIGHWAYS REHABILITATION AND IMPROVEMENT OF SRI LANKA

PROCUREMENT NOTICE - MINISTRY OF PORTS, SHIPPING & AVIATION OF SRI LANKA ( Son Tarih 17 Nisan 2024)

PROCUREMENT NOTICE - SRILANKAN AIRLINES LTD OF SRI LANKA ( Son Tarih 7 Mayıs 2024)

Sri Lanka Bandaranaike Uluslararası Havalimanında Kullanılacak Ekipman İhalesi (Son Tarih 25 Nisan 2024)