OECD Eğitim İmkanı: Hazır Giyim ve Ayakkabı Sektörü 29.03.2024 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen yazılarda, OECD Eğitim İmkanı: Hazır Giyim ve Ayakkabı Sektörü Hakkında bilgi verilmektedir. Yazıya ilişkin içeriğe aşağıda yer verilmektedir.

OECD Eğitim İmkanı: Hazır Giyim ve Ayakkabı Sektörü

İlgili yazıda, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD)'nin Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye'de Hazır Giyim ve Ayakkabı Sektöründe Durum Tespiti Konusunda Kapasite Geliştirme Programı için eğitim imkanından bahsedilmektedir.  OECD'nin bu daveti Mısır, Ürdün, Fas, Tunus ve Türkiye'de hazır giyim ve ayakkabı sektörlerinde faaliyet gösteren işletmeler için planladığı, eğitimin tüm tedarik zinciri boyunca her boyutta ve türde şirketi kapsadığı ayrıca ifade edilmiştir. Yazıda devamla, ilgilenen işletmeler ve iş dernekleri temsilcilerinin 30 Nisan 2024 tarihine kadar aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden kayıt oluşturmaları gerektiği belirtilmiştir.

Bağlantı adresi: bit.ly/4a4pCDK

Eğitim Broşürü