İŞKUR ve SGK Teşvikleri, Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği Canlı Yayını16.06.2020,15:00 12.06.2020 tarihinde yayınlandı

İŞKUR ve SGK Teşvikleri, Pandemide Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği Sunumu 16.06.2020,15:00'te @iskurmersin instagram hesabından canlı yayında Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Sn.Muhammed Lütfi EMRE tarafından yapılacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrıları ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığımız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde hazırlanan “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği kapsamında;

Mersin Valiliği himayelerinde ‘#İstihdamSeferberliği 2020 ’ hedefleri kapsamında 16.06.2020 Salı günü Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinasyonunda Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü  İşveren Danışmanı Muhammed Lütfi Emre tarafından İŞKUR ve SGK Teşvikleri, Pandemi Sürecinde işyerlerini neler bekliyor konularında  @iskurmersin instagram kanalında (https://instagram.com/iskurmersin?igshid=x0uz9fgh75mg) canlı yayında işverenlere bilgilendirme sunumu yapılması ve işverenlerin sorularının yanıtlanması planlanmaktadır.