Dijital Pazarlama Desteği Duyurusu 17.06.2020 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen yazıda, Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Hakkında Karar ve karara ilişkin Uygulama Usul ve Esasları Genelgesi'nin Ticaret Bakanlığı web sitesinde (www.ticaret.gov.tr) yayımlandığı açıklanmıştır.

Dijital Pazarlama Desteği Duyurusu

27/05/2020 tarihli ve 31137 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2573 sayılı "Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Hakkında Karar" ile E-ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Sanal Ticaret Heyeti Desteği, Sanal Fuarlara Katılım Desteği ve Sanal Fuar Organizasyonu Desteği'nin yürürlüğe konulduğu ifade edilerek, anılan Karar ile firmaların pazarlamaya yönelik dijital faaliyetlerinin desteklenmesinin amaçlandığı belirtilmiştir.

2573 sayılı "Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Hakkında Karar" ve karara ilişkin Uygulama Usul ve Esasları Genelgesi'nin Ticaret Bakanlığı web sitesinde (www.ticaret.gov.tr) yayımlandığı açıklanmıştır.