Çevik Organizasyonlar ve Mesleklerin Geleceği Seminer Programı 04.08.2021 tarihinde yayınlandı

Çevik Organizasyonlar ve Mesleklerin Geleceği Seminer Programı

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden alınan bir yazıda; 36 Kurum ve Kuruluşun paydaşlığı ile kurulan "İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu" işbirliğinde Dijital Devrim ve Yeni Normal konusunda Mersin İlinde farkındalık yaratacak çalışmalara devam edildiği ifade edilmektedir.

Bu itibarla işverenlere yönelik rehberlik hizmetleri kapsamında 19 Ağustos 2021 tarihinde saat 20.00'da "Çevik Organizasyonlar ve Mesleklerin Geleceği" konulu çevrimiçi bir seminer programı düzenleneceği belirtilmektedir.

Tal GARİH (Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü, Öğretim Görevlisi), Ergi ŞENER (Payneer Ödeme Kuruluşu CEO, Öğretim Görevlisi, Yazar), Aret VARTANYAN (Yaşam Atölyesi Kurucusu, Yazar) katılımları ile düzenlenecek programın İlimiz çalışma hayatına katkı sağlayacağı düşünüldüğü ifade edilmektedir.

Etkinliğin duyurusu ve katılım linkine https://www.mersin.bel.tr/form/kariyer web sitesini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.