Belarus/Buğday Glütenine İlişkin Ticari Teklif Hakkında 15.01.2024 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan "Belarus/Buğday Glütenine İlişkin Ticari Teklif Hakkında" konulu yazı içeriğine aşağıda yer verilmektedir.

Belarus/Buğday Glütenine İlişkin Ticari Teklif Hakkında

İlgili yazıda, Dışişleri Bakanlığı'ndan alınan yazıya atfen, Belarus tarım ürünlerinin ülkemize ihracatına yönelik işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla; Belarus Ulusal Biyoteknoloji Kurumu'nun buğday glütenine (A sınıfı) ilişkin ticari teklifi ve ilgili belgeler iletilmekte, Belarus Ulusal Biyoteknoloji Kurumu'nun ayda 500-1.000 ton arasında buğday glüteni tedarik edebileceği kaydedilmekte, Konuya ilişkin bilgilerin ülkemizdeki potansiyel tüketicilerle (fırıncılık, kozmetik ve eczacılık) paylaşılmasından memnuniyet duyulacağı belirtilmektedir.

Teklif Dökümanları