MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Öğrenciler Lokum’la Avrupa Birliği’ni öğrendi 10.05.2016 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası(MTSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Anaokulu öğrencilerine bir araya gelen MTSO Mersin AB Bilgi Merkezi, 'Lokumla Avrupa'ya' sunumu gerçekleştirdi. Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikle, AB'nin temel değerleri ve üye ülkelerin tanıtımı eğlenceli oyunlarla anlatıldı.


Öğrenciler Lokum’la Avrupa Birliği’ni öğrendi

AB'nin temel değerleri, üye ülkelerin tanıtımı ve Türkiye ile AB’nin ilişkileriyle ilgili bilgiler, çocukların daha iyi anlamaları ve bilgi sahibi olması için, masal formatında 'Lokum' adlı karakter şeklinde hazırlandı. Anaokulu öğrencileriyle bir araya gelen MTSO Mersin AB Bilgi Merkezi, öğrencilere eğlenceli bir sunum gerçekleştirdi. Sunum, çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Sunum sonunda öğrencilere, Avrupa Birliği'ni ve AB ülkelerini tanıtan Lokumla Avrupa'ya, Gönüllü Lokum, Lokum Yenilik Peşinde, Lokum Tatilde, Lokum’un Çeşitlilik Koleksiyonu kitapları, çanta, kalemlik, rüzgar gülü gibi hediyeler dağıtıldı.

Amaçlarının öğrencileri bilgilendirmek olduğunu dile getiren MTSO Mersin AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Benin Dumani, eğitimin önemine vurgu yaparak, eğitime yönelik tüm faaliyetleri önemsediklerini söyledi.  


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER