MTSO Yönetim Kurulu’ndan, Vali Çakacak’a ‘Hoş geldin’ ziyareti 08.10.2014 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Valiler Kararnamesi ile Mersin Valiliği’ne atanan Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut Arslan, Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Maya, Alper Gürsoy, Ekrem Sağlam, Meclis Katip Üyesi Hasan Yeşilçimen, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı İbrahim Kiper, Genel Sekreter Abdulkadir Dölek ve Başkan Danışmanları Orhan Çapan, Ezgi Uçar ile Esra Cortancıoğlu katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Valisi Özdemir Çakacak, MTSO Yönetim Kurulu’nun hayırlı olsun dileklerine teşekkür etti.