MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Emekli Sandığı Vakfı’nda, Akdeniz Bölgesi Delegeleri seçildi  10.07.2023 tarihinde yayınlandı

Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı Akdeniz Bölgesi Delege seçimleri, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Seçilen yeni delegeler, Ağustos ayında Vakıf Genel Müdürlüğünde yapılacak Yönetim ve Denetim Kurulu seçimlerinde bölgeyi temsil edecek. 


Emekli Sandığı Vakfı’nda, Akdeniz Bölgesi Delegeleri seçildi 

Delege seçimi öncesi düzenlenen toplantıda konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri bir kez daha andı. Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı’nın, Oda ve Borsalarda çalışan personellerin bir nevi sosyal güvenlik kurumu olduğunu belirten Başkan Çakır, 
“Bugün burada Vakfın Genel Kurulunda Akdeniz Bölgesini temsil edecek 7 teşekkül ve 7 üye temsilcilerinden oluşacak delegelerin seçimini yapacağız. Vereceğiniz kararla sizlerin geleceği olan sandığın en iyi şekilde yönetilmesi için aranızdan seçeceğiniz delegelerin Vakfın, Yönetim ve Denetim Kurullarında görev alması için sizlere olan desteğimizi esirgemeyeceğimizi bilmenizi istiyorum” diye konuştu. 

Toplantının Divan Başkanlığını yapan Mersin Deniz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Atahan Çukurova, vakfın ayakta kalması için radikal önlemlerle sandığa verilen payların artırılıp, yeni kaynaklarla desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. 
Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve Vakıf Denetim Kurulu Başkanı Osman Bağış da yaptığı konuşmasında, Vakfın bugüne kadar çalışanların haklarını gözettiğini, bundan sonrada mutlaka haklarını vereceğini söyledi. 

Konuşmalarından ardından gerçekleşen seçimde, 44 teşekkül ve üye temsilcisinden oluşan seçim listesinde; 24 teşekkül ve 23 üye, oy kullandı. Yapılan seçim neticesinde; 

Vakıf Akdeniz Bölgesi Teşekkül Delegeleri şöyle;  
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası İstiklal Koçyiğit 
Adana Ticaret Borsası Osman Bağış 
Antakya Ticaret Borsası Ünal Çolakoğlu
Reyhanlı Ticaret Borsası Bülent Karaca
Adana Ticaret Odası Vedat Gizer
Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Mehmet Tuna 
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Ercan Yıldırım 

Vakıf Akdeniz Bölgesi Üye Delegeleri ise şöyle;  
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Enver Akbaş 
Tarsus Ticaret Borsası Hasan Şanlı 
Adana Ticaret Borsası Turan Gökhan Öztürk 
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Abdurrahman Akın Türkoğlu 
Reyhanlı Ticaret Borsası Ufuk Tokdemir 
Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Mesut Bakar 
Antakya Ticaret Borsası Mustafa Girice


 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER