Ukrayna ile Tahıl Ticareti Hakkında 24.08.2022 tarihinde yayınlandı

DEİK'ten Odamıza iletilen e-postada T.C. Dışişleri Bakanlığımızın yazısına atıfla, Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği’nin Ukrayna’dan tahıl ürünleri ithal etmek isteyen Türk firmaları hakkında bilgi talep ettiği bildirilmektedir.

Ukrayna ile Tahıl Ticareti Hakkında

Bu çerçevede, Ukrayna’dan tahıl ürünleri almak için girişimlerde bulunmayı planlayan firmaların aşağıda sunulan formu doldurarak, 2 Eylül 2022, Cuma günü saat 18:00’e kadar Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’na (DEİK) [email protected][email protected] e-posta adreslerine göndermeleri gerekmektedir.

Formu dolduran firma temsilcilerinin bilgileri Ukrayna tarafına iletilecek olup, firmalarımızla iletişim kurulması ve somut ticari teklifte bulunulması süreci Ukrayna makamlarınca takip edilecektir.

Ukrayna ile Tahıl Ürünleri Ticareti Bilgi Formu

Firma Adı:
Firma Yetkilisinin Adı Soyadı:
Firma Yetkilisinin Unvanı (İngilizce):
Firma Faaliyet Alanı (İngilizce):
Firma Web Adresi:
Mobil Telefon Numarası:
E-posta Adresi:
Kişisel bilgilerinizin ilgili kurumlarla paylaşılmasına izin  veriyor musunuz? Lütfen ilgili şıkkı işaretleyiniz: Evet ( )    Hayır ( )

NOT: Bilgilerin eksiksiz doldurularak, en geç 2 Eylül 2022, saat 18:00’e kadar DEİK’e (E-posta: [email protected], [email protected]) iletilmesi gerekmektedir.