Ufuk Avrupa Programı Geniş Katılımlı Kamu Kurumları Etkinliği 02.02.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda Avrupa Birliği'nin " Ufuk Avrupa Programı Geniş Katılımlı Kamu Kurumları Etkinliği" konulu yazısına atfen bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriği aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulmaktadır.

Ufuk Avrupa Programı Geniş Katılımlı Kamu Kurumları Etkinliği

İlgili yazıda,Ufuk Avrupa Programı hakkında kamu kurumlarının ve Oda/Borsalarımızın farkındalığının artırılması ve ülkemizin yararlanma oranının yükseltilmesi amacıyla Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından TÜBİTAK ve TOBB işbirliğinde kamu kurumlarına yönelik geniş katılımlı bir tanıtım ve bilgilendirme etkinliği düzenleneceği belirtilmektedir. 6 Şubat 2023 Pazartesi günü online olarak gerçekleştirilecek etkinliğe ilişkin taslak gündemi , oturum konularına ilişkin dağılım tablosu ve katılım için gerekli linkler aşağıda yer verilen bağlantılar üzerinden ulaşılabilmektedir.

Etkinlik Gündemi

Oturum Konularına İlişkin Dağılım Tablosu