Sektörel Ticari Heyet Programı Hakkında / ÇİN 01.03.2024 tarihinde yayınlandı

İstanbul Ticaret Odası'ndan Odamıza iletilen yazıda, Sektörel Ticari Heyet Programı / ÇİN Hakkında bilgi verilmektedir. Yazıya ilişkin içeriğe aşağıda yer verilmektedir.

Sektörel Ticari Heyet Programı Hakkında / ÇİN

İlgili yazıda, İstanbul Ticaret Odası tarafından T.C. Ticaret Bakanlığı’nın “Sektörel Ticaret Heyeti ve Alım Heyeti Destekleri” çerçevesinde, 8 – 12 Temmuz 2024 tarihleri arasında gıda sektörünün detayları ekte görüleceği üzere şekerleme, bisküvi, atıştırmalık, kuru meyve ve kuruyemiş gibi alt sektörlere yönelik faaliyet gösteren firmaların katılımı ile Çin Halk Cumhuriyeti Guanco şehrine bir ticaret heyeti düzenlenmesi planlanmaktadır. Söz konusu heyet programı için firma kontenjanı sınırlı olup; katılıma ilişkin dikkat edilmesi gereken tüm önemli bilgilerin yanısıra taslak program akışı ekli dokümanlar çerçevesinde aşağıda bulunan bağlantılardan ulaşılabilmektedir.

Duyuru Metni

İstanbul Ticaret Odası Resmi Yazısı