Sayın Ticaret Bakanımızın Venezuela'ya Ziyaretleri 27.12.2022 tarihinde yayınlandı

Sayın Ticaret Bakanımızın Venezuela'ya Ziyaretleri

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan yazıda; Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş'un, 23-24 Ocak 2023 tarihlerinde Venezuela'nın Karakas şehrini ziyaret edeceği bildirilmektedir. Sayın Bakanın ziyaretinin hazırlık çalışmalarında kullanılmak üzere Birliğimiz görev ve yetki alanına giren konular ile ilgili bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Bu itibarla bahse konu ziyaretin hazırlıklarında kullanılmak üzere Venezuela ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin varsa 5 Ocak 2023 Perşembe gününe kadar TOBB ile paylaşılması amacıyla "[email protected]" e-posta adresine gönderilmesini rica ederiz.

Üyelerimize duyurulur.