Orta Asya (Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan) - Mersin İkili İş Görüşmeleri (B2B) Forumu, 30 Kasım 2023, HiltonSa 29.11.2023 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Amerika Birleşik Devletleri Uluslararası Kalkınma Ajansı Orta Asya Ticaret Faaliyeti işbirliği kapsamında, 30 Kasım 2023 tarihinde 14:00 - 16:30 saatleri arasında Mersin HiltonSa'da Gıda Sektörü ile Lojistik ve Taşımacılık Sektörlerinin odak olduğu ikili iş görüşmesi etkinliği planlanmaktadır.

İlimizi ziyaret edecek olan USAID Orta Asya Ticaret Faaliyeti heyetinin firma profilleri kayıt formunda sunulmuş olup görüşme yapmak istediğiniz firmaları seçerek B2B katılım formunu doldurunuz.

İkili iş görüşme başvuruları 29 Kasım 2023 Çarşamba günü 13:00'a kadar devam edecektir. Bu tarih ve saat sonrasında yapılan başvurularda randevulu görüşme planı yapılamayacaktır.

Randevu cetveli vermiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS yolu ile 29 Kasım 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar gönderilecektir.

FİRMA PROFİLLERİ ve KAYIT FORMU