Türkiye - Küba Ticaret ve Yatırım Fırsatları Toplantısı, 7 Haziran 2018, TOBB 29.05.2018 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden tarafımıza iletilen yazıda, Küba Dış Ticaret ve Bakan Yardımcısı Ileana Nunez Mordeche'nin beraberindeki iş adamı heyetiyle 4-8 Haziran 2018 tarihleri arasında ülkemizi ziyaret edeceği belirtilmektedir.

Türkiye - Küba Ticaret ve Yatırım Fırsatları Toplantısı, 7 Haziran 2018, TOBB

Ziyaret kapsamında 7 Haziran 2018, 14:00'te maden-metal, inşaat, turizm, tarım, sanayi, gıda işleme ve paketleme işi yapan firmaların katılması beklenen TOBB Merkez binasında Türkiye - Küba Ticaret ve Yatırım Fırsatları toplantısı düzenlenecektir.

Söz konusu toplantıya katılacak olan üyelerimizin, ekte yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak en geç 5 Haziran 2018 tarihine kadar (E-mail: [email protected]) iletmesi gerekmektedir.

Katılım Formu

Küba Heyet Listesi