KOSGEB Destekli Yurt Dışı İş Gezisi Duyurusu 05.01.2023 tarihinde yayınlandı

Adana Ticaret Odası tarafından TOBB'a iletilen bir yazıda, 29 Ocak-2 Şubat 2023 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Dubai'de düzenlenecek olan Arab Health 2023 Fuarı için KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği başvuru şartlarına ilişkin bilgi paylaşılmaktadır. Başvuruya ilişkin program ve kayıt detayları aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulur.

KOSGEB Destekli Yurt Dışı İş Gezisi Duyurusu

İlgili yazıda 29 Ocak - 2 Şubat 2023 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde gerçekleştirilmesi planlanan "Arab Health 2023 Fuar Ziyareti ve İş Gezisi" organizasyonu için KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği'ne başvurulduğu, başvurunun KOSGEB tarafından onaylandığı bildirilmiştir.

Söz konusu destekten, ilgili sektörlerde faaliet gösteren Oda/Borsa üyelerinin de faydalanabilmesi amacı ile program, katılım koşulları ve online kayıt formu bağlantısının yer aldığı İş Gezisi duyurusu aşağıda paylaşılmaktadır.

KOSGEB DESTEKLİ ARAB HEALTH FUAR DUYURUSU