İtalya'da Yayımlanan Euro-3 ve Euro-4 Standartlarındaki Araçlara Yönelik Kararname Hakkında 15.11.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen yazıda, İtalya'da Yayımlanan Euro-3 ve Euro-4 Standartlarındaki Araçlara Yönelik Kararname Hakkında bilgi verilmektedir. Yazıya ilişkin içeriğe aşağıda yer verilmektedir.

İlgili yazıda, İtalya'nın bazı bölgelerinde, Ekim 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere Euro-3 ve Euro-4 standartlarındaki araçların yük taşımalarına izin verilmeyeceği belirtilmekte ve söz konusu düzenlemeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin bir örneği aşağıda yer verilen bağlantı üzerinden ulaşılabilmektedir.

Kararname İçin Tıklayınız