Irak Basra'da Düzenlenecek Çiçek Fuarı Hakkında 23.02.2022 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan E-34221550-720-1643 sayılı ve 17.02.2022 tarihli yazıda "Irak Basra'da Düzenlenecek Çiçek Fuarı" hakkında bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriğine aşağıda yer verilmektedir.

Irak Basra'da Düzenlenecek Çiçek Fuarı Hakkında

İlgide kayıtlı yazıda, Basra Valiliği tarafından, Basra Uluslararası Stadyumu'nda 1-2 Mart 2022 tarihlerinde Uluslararası Çicek Fuarı'nın düzenleneceği ve söz konusu fuara peyzaj ve bahçe düzenlemesi hizmetleri yapan firmalar ile belediyelerin davet edildiğinin Basra Başkonsolosluğuna iletildiği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, bahse konu fuara ilgi duyabilecek firmaların, Basra Valiliği'ne yönlendirilmek üzere anılan Başkonsolosluk ile temas edebileceği ifade edilmektedir.