Galeri ve Emlak Eğitimleri Hakkında 10.08.2021 tarihinde yayınlandı

Galeri ve Emlak Eğitimleri Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yayımladığı "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik" kapsamında gayrimenkul danışmanlarına 100 saatlik eğitim şartı getirildiği ifade edilmektedir. Söz konusu şartın sağlanabilmesi için alınan talepler doğrultusunda, taşınmaz ticareti ve ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti ile iştigal eden üyelerimiz için TOBB koordinasyonunda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Sahibinden.com işbirliğinde ücretsiz eğitimler tasarlandığı belirtilmektedir.

Taşınmaz ticareti için 100 saat, ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti için ise 35 saat sürecek eğitimler, yıl boyunca üyelerimize online ortamda ücretsiz olarak sunulduğu ifade edilmektedir. Eğitimlerin sonunda katılımcılara ayrıca TOBB ETÜ tarafından başarı sertifikası verilmekte olduğu ve açılan ilk dönem eğitimlerinde 430 kişinin başarı sertifikası almaya hak kazandığı belirtilmektedir.

Detayları www.uzmanlik.com adresinde yer alan ikinci eğitimlerin tarihleri ise aşağıda verilmiştir.

- Emlak uzun programı: 2 Ağustos - 10 Eylül

- Emlak kısa programı: 6 Ağustos - 2 Eylül

- İkinci el araç ticareti programı: 5 Ağustos - 28 Ağustos

Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda eğitimlerin yıl boyu devam edeceği ve  www.uzmanlik.com adresinden üyelerimizin kayıt olarak kullanıcı adı ve şifre ile eğitime dahil olabileceği belirtilmektedir.

Bu eğitimleri kaçıran üyelerimizin yıl içerisinde her ay düzenlenecek programları, anılan adres üzerinden takip etmeleri önerilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.