BM Nairobi Ofisi Binalarının Yenilenmesi 05.01.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda Dışişleri Bakanlığı'nın bir yazısına atfen "BM Nairobi Ofisi Binalarının Yenilenmesi"ne ilişkin detay bilgi paylaşılmaktadır. İlgili uluslararası ihale bilgileri aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulur.

BM Nairobi Ofisi Binalarının Yenilenmesi

İlgili yazıda, Nairobi Büyükelçiliği'nden alınan yazıya atfen, Birleşmiş Milletler (BM) Nairobi Ofisi'nin (UNON) renove edilmesine ilişkin UNON yetkililerince yapılan bir sunumda iki seçenekli ve iki maliyetli renovasyon projesi için gerçekleştirilmesi öngörülen uluslararası ihale hakkında bilgi verildiği belirtilerek, söz konusu ihaleye 9 Ocak 2023 tarihine kadar başvurulabileceği ve ayrıntılı bilgi için [email protected] adresi ile iletişime geçilebileceği bildirilmektedir.

İhale duyurusuna aşağıda kayıtlı bağlantılardan ulaşılabilmektedir. İhaleye ilişkin sunum ve katılım başvuru formu ise aşağıda sunulmaktadır.

İHALE DUYURUSU

İHALE DUYURUSU DETAY