Ar-Ge Süreçleri ve Ar-Ge Destekleri Eğitimi 06.07.2021 tarihinde yayınlandı

Ar-Ge Süreçleri ve Ar-Ge Destekleri Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; KOBİ yöneticileri ve çalışanlarına yönelik olarak internet üzerinden 07 Temmuz 2021 tarihinde "Ar-Ge Süreçleri ve Ar-Ge Destekleri Eğitimi"nin gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. Eğitime ilişkin detaylı bilgi ekte sunulmaktadır.

Günümüzde Türkiye ve dünyada Ar-Ge sonucunda oluşan ürünler en yüksek seviyesine ulaştığı beliritlmektedir. Ancak kurulan küçük şirketlerin %50'si ilk 5 yılda, kalanın %50'si de ikinci 5 yılda kapanmak durumunda kaldığı ifade edilmektedir. Şirketi ayakta tutabilecek, sürdürülebilir, doğru Ar-Ge'ye nasıl başlanır ve nasıl finansman sağlanır, Ar-Ge süreçleri nelerdir, doğru ekip nasıl kurulur ve geliştirilir, ürünü ne zaman piyasaya sürmek gerekir, doğru finansman kaynakları nelerdir, bu kaynaklara nasıl erişilebilir. Bu eğitimde bu sorulara cevaplar bulunmaya çalışılacağı ifade edilmektedir.

EK: Ar-Ge Süreçleri ve Ar-Ge Destekleri Eğitimi (2 sayfa)