MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

2023 Resmi Tatiller Çalışma Programı 05.01.2023 tarihinde yayınlandı

MIP'den alınan yazıya göre "2023 Resmi Tatiller Çalışma Programı" paylaşılmaktadır. İlgili takvim bilgisi aşağıda bütün üyelerimizin dikkatine sunulur.


2023 Resmi Tatiller Çalışma Programı

Resmî tatiller ve bayram sürelerinde liman operasyonları herhangi bir fazla mesai ücreti olmaksızın 7/24 üç vardiya olarak devam etmektedir. Müşterilerin  işlemlerini daha hızlı ve kolay yapabilmeleri adına işletmece devreye alınan uygulamalar kapsamında; resmî tatil ve bayram sürelerinde hizmet almak isteyen müşterilerce ARF ödemeleri Online Tahsilat Sistemi uygulamasıyla 7/24 gerçekleştirebilmekte ve ARF onay süreci sistemsel olarak tamamlanabilmektedir.

ARF02 ve ARF08 dışındaki diğer ARF talepleriniz için, pazar günleri hariç olmakla beraber, resmî tatillerde 08:30 – 14:00 saat aralığında Hizmet Talep Formları ile ARF oluşturulabilmekte, dokümantasyon onayı alınabilmekte ve CFS operasyonları için randevu oluşturulabilmektedir.

Resmî tatil sürelerinde ARF02 ve ARF08 oluşturmak isteyen müşterilerimizin Hizmet Talep Formlarını depozito bedelleri ödenmiş olarak aşağıda belirtilen ARF son kabul tarihine kadar MIP’ ye teslim etmeleri gerekecektir.

 

MIP Resmi Tatiller Çalışma Programı


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER