MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO ve Tüccar Kulübü, Cumhuriyet Resepsiyonunda buluştu 01.11.2019 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Tüccar Kulübü ile birlikte MTSO Meclis Üyeleri ve Kulüp Üyelerinin katılımıyla Cumhuriyet’in ilanının 96’ncı yılı dolayısıyla Cumhuriyet Resepsiyonu düzenledi.


MTSO ve Tüccar Kulübü, Cumhuriyet Resepsiyonunda buluştu

Resepsiyonun açılışında konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını yad ederek konuşmasına başladı. Ardından Tüccar Kulübü’nün kent için önemine dikkat çeken Kızıltan, “Geçmişte 29 Ekimlerde yapılan Cumhuriyet Balolarını dün gibi hatırlıyorum. Kentimizin hafızası olan bu Kulübü yeniden eski canlı ve prestijli günlerine getirmek için hep birlikte hareket etmeliyiz” dedi. 
Meclis Başkanı Hamit İzol ise, “En büyük kazanımımız, en büyük değerimiz Cumhuriyetimiz. O olmasa bugün burada olamayacaktık. Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarına ne yapsak, ne kadar dua etsek haklarını ödeyemeyiz” dedi. Ardından Tüccar Kulübü’ne değinen İzol, bu Kulübün Mersin’in simgelerinden biri olduğunu belirterek, “Bu Kulübü yeniden yaşatmalıyız. Meclis Üyelerimizin de bu Kulübe üye olması lazım” ifadelerini kullandı. 
Mersin Tüccar Kulübü Başkanı Ö.Faruk Tokgöz ise konuşmasında, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bize yaşanabilir bir Cumhuriyet bahşettikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Tüccar Kulübü’nün 1927 yılından bu yana faaliyette olduğunu ve şu anda 240 üyesi ile faaliyetini sürdürdüğünü bildiren Tokgöz, kulüp kültürünün sonraki kuşaklara da taşınması gerektiğini sözlerine ekledi. 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER