MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Kızıltan ve İzol, İleri İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya geldi  26.04.2019 tarihinde yayınlandı

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol, İleri İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya gelerek tecrübe paylaşımında bulundu. 


Kızıltan ve İzol, İleri İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya geldi 

İleri İlköğretim Okulu’nun Meslek Tanıtım Etkinliği’nin 14’üncüsü Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) gerçekleşti. MTSO Yöneticiyle bir araya gelen öğrenciler Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol’un tecrübelerini dinledi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kızıltan kendisinin de İleri İlköğretim Okulu’ndan mezun olduğunu hatırlatarak sözlerine, “Okul arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz” diye başladı. Okulun isminin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Sizler de hayatınız boyunca daima ileriye bakacaksınız. Hedefiniz Atatürk’ün de dediği gibi her zaman ülkemizi ileri medeniyetler seviyesine taşımak olmalı” dedi. ‘Mutlaka hayal kurun’ tavsiyesinde bulunan Kızıltan, önce hayal kurup sonra bu hayalleri gerçekleştirmek için çok çalışarak başarıya ulaşılabileceğini söyledi. 
Meclis Başkanı Hamit İzol da, “Bizim geleceğimiz sizlersiniz. Siz olmazsanız bu ülke devam edemez” diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Sizler bizlerin yerini alacaksınız, sizin çocuklarınız ise sizin yerinizi alacak. Bu sayede ülkemiz gençleşip güzelleşecek. Sizlerin başarısı, aldığınız iyi eğitimler ülkemizi ileri medeniyetlerin üst seviyesine çıkaracak.  Çok çalışın, derslerinizi çok iyi dinleyin.”
Başarının önemini vurgulayan İzol, başarılı insanların her zaman avantajlı olacağına dikkat çekerek, “Yaptığı işte başarılı olan insanın hataları göze çarpmaz. Başarılarınızla ön planda olmaya gayret edin” tavsiyesinde bulundu. 
Açılış konuşmaları sonrasında Başkan Kızıltan ve İzol, 8 C Sınıf Başkanı Zeynep Baştaş, 8 F Sınıf Başkanı Kübra Demirci, 8 E Sınıf Başkanı Yusuf Deniz ve okul birincisi Hatice Taymış ile birlikte kürsüye çıkarak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Toplantı sonrası fuayede de öğrencilerle bir araya gelen Kızıltan ve İzol öğrencilerle bir süre sohbet etti. Toplantı toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER