Elvan, MTSO Meclis üyeleriyle buluştu 07.05.2020 tarihinde yayınlandı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Üyeleriyle buluştu. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol başkanlığında yaklaşık 3 saat süren toplantıda üyeler, tarımdan turizme, otomotivden sanayiye, akaryakıttan eğitime, finansmana ulaşma noktasındaki sıkıntılardan gümrük kapıları ve lojistiğe kadar yaşadıkları tüm sorunları ve taleplerini dile getirdi.

Elvan, MTSO Meclis üyeleriyle buluştu

Mersin’in bu dönemde özellikle tarım ve sanayi sektörlerindeki başarılarıyla öne çıktığı vurgulanan toplantıda kentin aldığı tedbirler, Türkiye geneline göre hasta sayısının az olması ve büyük oteller yerine butik otel tercihlerinin artması nedeniyle gelecek için turizm sektöründe de umut vaat ettiği dile getirildi.
Toplantıda tüm talepleri tek tek not alan Lütfi Elvan, ilgili bakanlıklar ve kurumlarla görüşerek taleplerin çözümü adına gerekli adımları atıp, sonuçları bildirmek üzere en kısa sürede dönüş yapacağını söyledi.