MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Dicle Gıda bakliyatta ihracatın yıldızı oldu 29.09.2023 tarihinde yayınlandı

Akdeniz Hububat Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (AHBİB), 2022 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreni düzenledi. Törende Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Üyesi olan Serdar Yıldızgörer’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Dicle Gıda, en çok ihracat yapan firma olarak birinci sırada yer aldı. 


Dicle Gıda bakliyatta ihracatın yıldızı oldu

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, AHBİB tarafından düzenlenen 2022 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı. AHBİB Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Memiş evsahipliğindeki törene Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın ile sektör temsilcileri de katıldı. AHBİB’e üye firmalar arasında en çok ihracat yapan 28 firma ile en çok ülkeye ihracat yapan ilk 3 firmaya ödülleri verildi. İhracatın yıldızı ise MTSO Meclis Üyesi ve Dicle Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yıldızgörer oldu. 
Gecede MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ise Anı Bisküvi, Bifa Bisküvi, Lark Gıda, Modern Çikolata ile Şimşek Bisküvi’nin ödüllerini takdim etti. 
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER