Demokrasi vazgeçilmezimiz, milli irade gücümüz, kardeşliğimiz geleceğimiz 21.07.2016 tarihinde yayınlandı

Ülkenin birliğine ve demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe teşebbüsü sonrasında Türkiye’de özel sektörün tamamını temsil eden TOBB ve 365 Oda-Borsa 81 ilde ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. İş dünyası, açıklamasında “Demokrasi vazgeçilmezimiz, milli irade gücümüz, kardeşliğimiz geleceğimiz” mesajı verdi.

Demokrasi vazgeçilmezimiz, milli irade gücümüz, kardeşliğimiz geleceğimiz

Türkiye ile eş zamanlı olarak Mersin’de de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut, Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu ile Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö. Abdullah Özdemir yönetim kurullarıyla birlikte basın mensuplarının karşısına geçerek ortak açıklama yaptı.