Çakır, Dünya Odalar Federasyonu Başkanı seçilen Hisarcıklıoğlu’nu kutladı 20.10.2023 tarihinde yayınlandı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Dünya Odalar Federasyonu Başkanı olarak seçilmesinin ardından kutlama mesajı yayınlayan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, TOBB’un Rifat Hisarcıklıoğlu yönetiminde küresel iş dünyasının en etkin ilk 3 meslek birliğinden biri haline geldiğini söyledi.

Çakır, Dünya Odalar Federasyonu Başkanı seçilen Hisarcıklıoğlu’nu kutladı

TOBB ailesinin bir parçası olmaktan duyduğu gururu dile getiren Çakır, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türk iş dünyası olarak küresel ve ulusal düzeyde yaşanan tüm ekonomik sorunlara rağmen birlik ve beraberlik içindeyiz. Çağa ayak uyduran, bilimsel vizyonuyla, siyaset üstü demokratik oluşumuyla TOBB’un artık sadece Türkiye’nin değil, dünya ekonomisinin etkin bir oluşumu olmasından gurur duyuyorum. Bu konuda en büyük başarının Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ait olduğunu belirtmek istiyorum.”