MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

“Ata’mızı minnetle anıyoruz” 09.11.2017 tarihinde yayınlandı

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 79’uncu yılında yayınladığı mesajında, “Ulu önderimizin çizdiği yoldan sapmadan büyük ve müreffeh Türkiye idealini gerçekleştirmek için, her geçen gün daha da artan bir şevkle çalışıyor ve O’nu bir kez daha minnetle anıyoruz” dedi. 


“Ata’mızı minnetle anıyoruz”

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut 10 Kasım dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“En değerli varlığımız ve milletimizin gücünün sembolü olan Cumhuriyetimizin Aziz Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün vefatının yıl dönümünde onu bir kez daha özlem, rahmet ve minnetle anıyoruz. Onun, yaşadığı çağı aşan vizyonunu gördükçe eserlerine ve ideallerine olan bağlılığımız daha da artmaktadır.
10 Kasım, milletimiz için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O’nun bilim, çağdaşlaşma ve evrensel insanlık ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığımızı gösterme günüdür.  Dayandığı evrensel insanlık değerleri ve odak noktası bilim olan düşünceleri, ayrıştırmadan tüm milletimizi kucaklamış, ulusumuzun ortak paydası olmuş ve bizi birey olarak değerli kılan vatandaşlık sıfatı ile yüceltmiştir.
İş dünyası olarak ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı yineleyerek, ülkemizi daha güçlü, daha zengin bir ülke haline getirme yolunda atılan her adımın, Atatürk’ün aziz hatırasına en anlamlı saygı olduğuna inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu Önderimizin çizdiği yoldan sapmadan büyük ve müreffeh Türkiye idealini gerçekleştirmek için, her geçen gün daha da artan bir şevkle çalışıyor ve O’nu bir kez daha minnetle anıyoruz. 
O’nun dediği gibi, vücutlarımız elbet bir gün toprak olacak ama Türkiye Cumhuriyeti bu temellerle sonsuza kadar yaşayacaktır…”
 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER