MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Yaş Meyve ve Sebze Kümesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği 02.04.2015 tarihinde yayınlandı

Yaş Meyve ve Sebze Kümesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği konulu toplantı Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nde gerçekleştirildi.


Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. İnsan Kaynakları & Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Barbaros ARISÜT’ün konuk olarak katıldığı toplantıya Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sefa ÇAKIR, Mersin Yaş Meyve ve Sebze Kümesi firmaları ve firmaların hizmet aldığı iş sağlığı ve güvenliği uzmanları katıldı.

Sektörde meydana gelen üzücü ve birkaçı can kaybıyla sonuçlanan iş kazalarının önlenmesine yönelik firmaların sorunlarını ve aldıkları önlemlerin görüşüldüğü toplantıda iş sağlığı ve güvenliğinin sektördeki önemi konuşuldu. İnsan kayağından, firmaların fiziki altyapısına kadar sorunların paylaşıldığı ve çözüme yönelik atılacak adımların görüşüldüğü toplantıda Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. İnsan Kaynakları & Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü ARISÜT, bu tip kazaların önlenmesine yönelik çözüm önerilerini firmalarla paylaştı. Toplantıda standartlarla fiziki yapıların iyileştirilmesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanının ya da alınan danışmanlığın önemi, firma sahiplerinin sorumlulukları gibi konuların önemi vurgulandı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sefa ÇAKIR ise sektörde kaza riskinin minimuma indirilmesi açısından bilgilendirme, eğitim ve iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER