MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Türk halkı terör örgütlerinin amacına ulaşmasına izin vermeyecektir 11.12.2016 tarihinde yayınlandı

Terör çirkin ve hain yüzünü bu kez İstanbul’da gösterdi. 29 vatandaşımız şehit olurken 19’u yoğun bakımda olmak üzere toplam 155 vatandaşımızın tedavisi devam ediyor. Bu bir yıldırma, halkı, kitleleri etkileyip korkuya düşürme mücadelesidir. Buna izin vermeyeceğiz. Güvensizlik ortamı yaratılıp güçlü Türkiye profilini zedeleme, ortadan kaldırma propagandalarına geçit vermeyeceğimiz bilinmelidir. 


Türk halkı terör örgütlerinin amacına ulaşmasına izin vermeyecektir

Dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız. 15 Temmuz gecesi başlayan dayanışma, mücadele ruhu, bugün artarak devam etmelidir. Terörle küresel mücadele elbette önemlidir. Ancak daha da önemli olanı halkın bu konuda tek vücut olup teröre geçit vermemesidir. Hepimiz, tüm kesimler, korkmadan, yılmadan, ilk günkü kararlılıkla bu mücadelenin arkasında olmaya devam etmeliyiz. 

Bir kez daha vurgulamak isterim ki milli bilincimiz, birliğimiz devam ettiği sürece ülkemize kimse uzun vadede zarar veremez. Bu vesileyle İstanbul’da meydana gelen terör saldırısını bir kez daha kınıyor, hayatını kaybeden şehitlerimize başsağlığı, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya geldiği bu kutsal gecede dualarımız sizlerle. Mevlit Kandili’nin de başta tüm İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini dilerim. 

Şerafettin Aşut
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı

 
 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER