MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

‘Sigorta Tanıtım ve Bilinçlendirme Haftası’ sona erdi 03.06.2016 tarihinde yayınlandı

‘Sigorta Tanıtım ve Bilinçlendirme Haftası’, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin organizasyonunda gerçekleşen, Sigorta Haftası Kokteyli ve Sektörde 25 Yılını Aşan Sigorta Acenteleri Ödül Töreni ile son erdi.


‘Sigorta Tanıtım ve Bilinçlendirme Haftası’ sona erdi

Sigorta bilincinin artırılması amacıyla, 30 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Sigorta Tanıtım ve Bilinçlendirme Haftası’, MTSO 30 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin organizasyonunda çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Hafta boyu bir dizi etkinlik gerçekleştiren sigortacılar, Sigorta Haftası’nın son gününe, Sigorta Haftası Kokteyli ve Sektörde 25 Yılını Aşan Sigorta Acenteleri Ödül Töreni ile nokta koydu. Ödül törenine, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediyesi Başkan Vekili Bedrettin Gündeş, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Yükselgüngör, Genel Sekter Kadir Dölek, Genel Sekreter Yardımcıları Ezgi Biçer Uçar ve Yusuf Yel katıldı.

“Türkiye’de sigortalılık oranı çok düşük”

Törende konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Yükselgöngür, sigorta sektörünün ekonominin temel güvencelerinden biri olduğunu söyleyerek, Türkiye’de her şeye rağmen sigortalılık oranının çok düşük olduğunu kaydetti.

Sigortanın sadece ekonomik anlamda değil, depremden trafik kazalarına, kişisel tasarruf ve emeklilikten konut sigortalarına kadar her alanda çok önemli olduğunu belirten Yükselgöngür, Türkiye’de henüz bu bilincin olmadığına dikkat çekti.  Yükselgöngür; “Bu noktada sigorta sektöründeki firmaların ve uzmanların bu bilincin ve güvenin artmasında önemli bir rol oynayacağına olan inancımızla; MTSO olarak 30 No’lu komitemizin öncülüğünde eğitimler ve toplantılara ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Bu toplantıların sigorta konusunda gereken bilinci ve farkındalığı yaratacağına inandığını dile getiren Yükselgüngör, tüm sigorta sektörünün sigortacılık haftasını kutlayarak ve organizasyon da emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Ödül töreninde, MTSO’ya kayıtlı olarak sektörde 25 yılını tamamlayan sigorta acentelerine plaket verildi. Plaket alan 8 sigorta acentesi şöyle:

Turgay Kıratlı Sigorta Acentesi, Metin Çifci-Sigorta Acenteliği, Simtur Mersin Sigorta Acenteliği, Aydın Sigorta Aracılık Hizmetleri, Kınacı Sigorta Aracılık Hizmetleri, Karınca Sigorta Aracılık Hizmetleri, Nihal Keskin-Sigorta Aracılık Hizmetleri ve Yücel Yıldıran Sigorta Acentesi.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER