MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz 23.11.2016 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:


Öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz

"Atatürk’ün de dediği gibi gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugüne kadar her mesajımızda eğitimin önemine dikkat çektik. Bir ülkenin kalkınmasının güçlü eğitim yapısıyla mümkün olabileceğine vurgu yaptık.
Unutulmamalıdır ki; başarılı bir eğitimde güçlü eğitim politikaları kadar güçlü eğitim kadrosu da büyük önem taşımaktadır. Ülkemizi hedeflerine taşıyacak olan da eğitim neferleri öğretmenlerimizdir. Bu nedenle başta eğitmenlerin eğitimine, sürekli kendilerini güncellemelerine yapılacak yatırımları önemsiyoruz.

Dünya hızla değişiyor. Ülke olarak bu değişime ayak uydurabilmemizin tek yolu ise eğitim sistemimizi güçlendirmekten geçiyor. Güçlü bir sanayici olabilmeniz de, iyi bir doktor olabilmeniz ya da sağlam bir hukuk insanı, karar verici olabilmeniz de alacağınız iyi eğitimle mümkün. Bir ülkeyi ülke yapan tüm yapı taşlarının sağlam temellere oturması çok değerli öğretmenlerimizin katkılarıyla mümkün. Bu kutsal mesleği icra eden öğretmenlerimize hak ettikleri değerin verilmesi hedeflere ulaşmayı sağlayacak en önemli adımdır.

Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin bu önemli gününü kutluyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum."


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER