MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO’dan UNWTO’ya ziyaret 10.06.2016 tarihinde yayınlandı

İspanya temasları sırasında, Meditour 2016 Organizasyonu’na evsahipliği yapmaya hazırlanan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) heyeti, ASCAME Turizm Komisyonu Başkanlığını yürüten Malaga Ticaret Odası ile birlikte Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü’nü (UNWTO) ziyaret etti.


MTSO’dan UNWTO’ya ziyaret

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Malaga Ticaret Odası Başkanı Jerenimo Perez, MTSO Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi Biçer Uçar ve Malaga Ticaret Odası Turizm Birimi Sorumlusu Esther Martinez Reyes'in katıldığı ziyarette Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü Üye İlişkileri Sekreterliği Genel Müdürü Carlos Vogeler ile görüşüldü. 
Kültür turizminin öne çıktığı görüşmede Meditour 2016 Organizasyonu çerçevesindeki ‘İnanç ve Kültür Turizmi için Akdeniz’in Tarihsel Altyapısı’ konulu 3. panele vurgu yapıldı. Mersin heyeti tarafından bu panelin detaylarının anlatıldığı toplantıda oturumların kapalı mekanlar yerine Kanlıdivane, St. Paul Kilisesi gibi Mersin’in mevcut tarihi, kültürel ve inanç turizmi açısından önemli mekanlarında düzenleneceği bildirildi. Sunum ve 1,5 dakikalık Mersin filmi UNWTO tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi.

“Turizm İttifak Toplantısı Mersin’de”
8 Haziran 2016 tarihinde düzenlenen ASCAME İcra Kurulu Toplantısında  Euromed Invest Konsorsiyumu Turizm İttifak Toplantısı’nın Meditour 2016 kapsamında 28 Eylül 2016 tarihinde Mersin’de gerçekleştirilmesi kararı alındı. Ayrıca MedDiet Projesi'ne ilişkin de bir toplantı düzenlenerek, bölgedeki oteller ve restoranlara bu network'te yer almak için yapmaları gerekenler aktarılacak.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER