MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Kahramanlı’ya TOBB’dan plaket 09.12.2016 tarihinde yayınlandı

TIR Performans Sistemi’nde en iyi performansı gösteren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Üyesi Kahramanlı Uluslararası Nakliyat Firması’na Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 3’üncülük plaketi verildi. Plaketi Şirket Yetkilisi Ali Kahramanlı aldı.


Kahramanlı’ya TOBB’dan plaket

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ - BSEC) himayesinde Karayolu Taşıma Dernekleri Birliği (BSEC URTA) tarafından 23 Kasım’da İstanbul’da Uluslararası Karadeniz Taşımacılık Forumu düzenlendi. Forumda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kefaletinde TIR Karnesi kullanan ve en iyi performansı gösteren firmalar ödüllendirildi.
MTSO Üyesi Kahramanlı Uluslararası Nakliyat Firması, TOBB tarafından oluşturulan TIR Performans Sistemi’ne göre TIR Sistemi’ni kullanan 1600 firma arasından en iyi performansı gösteren 3’üncü firma olarak belirlendi ve firma adına şirket yetkilisi Ali Kahramanlı plaket aldı.
Forum’da ayrıca TOBB ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü arasında taşımacılığın kolaylaştırılması için işbirliği antlaşması imzalandı.  KEİ Bölgesi’nde bölgesel projeler anlatılıp, bölgesel karayolu bağlantıların aktif olarak kullanımı ve güzergahların cazip hale getirilmesi için yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verildi.

 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER