MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Emlak Komitesi eğitim serisini sürdürüyor 23.11.2023 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 No’lu Emlak ve Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi üç gün süren eğitim semineri düzenledi. Katılımcılar ilk gün, Ticaret İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından mevcut yönetmelik değişiklikleri, ilçe belediye yetkilileri tarafından ise Mersin’deki genel imar durumlarıyla ilgili bilgi aldı. 


Emlak Komitesi eğitim serisini sürdürüyor

MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı İsmail Yavuz Özgüven ve Mersin Tüm Emlakçılar Meslek Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Madenli’nin de katıldığı seminer, Gayrimenkul Eğitmeni Mümtaz Önal’ın iki gün süren ‘Yapmak ve Yapabilmek’ konulu eğitimiyle son buldu. 
Komite Başkanı ve Meclis Üyesi Ümit Utku Mete’nin hoş geldin konuşmasının ardından söz alan MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, eğitimin önemine değinerek, “39 No’lu Komitemiz, gerçekten sıra dışı işler yapıyor. Sektöre nitelik kazandırmak adına, büyük emek veriyor.  Yönetim Kurulu olarak, bunu yakından izliyor ve takdir ediyoruz. Her zaman,  komitemizin ve sektörün yanında, omuz omuza olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’nin imar durumu ve planları üzerine bilgi aktardığı konuşmasında, deprem ve pandemi sonrası artan müstakil ev talebine yanıt verilebilmek için köy sınırlarının genişletilebilmesi yönünde çalışacaklarını söyledi. MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Özgüven emlak sektör temsilcilerine hangi alanlarda eğitim verebileceklerine değinip Mesleki Yeterlilik Kurumu akreditasyonu hakkında bilgi paylaşırken Tüm Emlakçılar Odası eski Başkanı Madenli, komitenin sektörün gelişmesi adına verdiği mücadeleyi görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER