MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Çakır: “İş dünyasının ülkelerarası ilişkilerdeki rolü çok önemli” 23.11.2023 tarihinde yayınlandı

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, TISİAD Üye Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, ülkelerarası ilişkilerin güçlenmesinde iş dünyasının önemine dikkat çekti. “Günümüzde iş dünyasının kurduğu ilişkiler siyaset temelli ilişkilerden daha etkin oluyor” diyen Çakır, bu alanda gösterdiği başarılı çalışmalardan ötürü TISİAD Başkanı ve yönetimini tebrik etti. 


Çakır: “İş dünyasının ülkelerarası ilişkilerdeki rolü çok önemli”

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Türkiye – Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TISİAD) Üye Toplantısı’na konuk oldu. TISİAD Başkanı Mehmet Salih Çelik ev sahipliğindeki toplantıda dernek üyelerine hitaben konuşan Başkan Çakır, TISİAD’ın özellikle Irak’ta sahip olduğu iş ağı ve güçlü bağlantıların önemine dikkat çekti. “Doğru ilişkiler duvarlar örerek değil, köprüler kurarak oluşur” diyen Çakır, TISİAD’ın başta Türkiye ile Irak olmak üzere birçok ülkeyle kurduğu etkin köprülerle bu ilişkileri güçlendirebilen Mersin’in en etkin ve dinamik iş insanları dernekleri arasında olduğunu söyledi. 
Konuşmasının sonunda TISİAD Başkanı Çelik ve üyelerini gösterdikleri birlik ve beraberlikten dolayı tebrik eden Çakır, “Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER