MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Aşut: “Yeni yıldan sağduyu ve empati bekliyoruz” 31.12.2017 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut yeni yıldan sağduğu, barış, refah ve huzur beklediğini söyledi. 


Aşut: “Yeni yıldan sağduyu ve empati bekliyoruz”

Aşut mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Her yeni yıl, yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Huzurun, refahın ve zenginliğin arttığı bir Türkiye hepimizin ortak umududur. Mersin iş dünyası olarak, ekonomik büyümenin liderliğini üstlenen, yatırımı, istihdamı ve ihracatı sağlayan ülkemizin müteşebbisleri, sanayicileri, tüccarları, üreticileri olarak, 2018 yılında ülke çapında her alanda sağduyunun, empatinin, uzlaşmanın öne çıktığını görmek istiyoruz. 
Genel anlamda ülkemizi, özel anlamda Mersin’i ekonomik ve sosyal anlamda önemli bir merkez, gelişmiş dünyanın bir parçası yapabilmek için çıktığımız bu yolda, ortak akıl ve ortak paydayı yüceltmek zorundayız. 
Bunun yolu da sorunlara değil, çözümlere odaklanmak, sağduyu ile hareket ederek kalıcı çözümlerle sürdürülebilir kalkınmayı başarabilmekten geçiyor. 
Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmayı kendisine şiar edinmiş büyük Milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, 2018’in, yeni umut ve başarılara zemin oluşturmasını diliyorum.” 


 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER