MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

104 başarılı öğrenci ödüllendirildi 15.06.2016 tarihinde yayınlandı

MÜSİAD Mersin Şubesi, okullarında birinci olan, çeşitli spor dallarında başarı gösteren ve TEOG sınavında derece elde eden toplam 104 öğrenciyi ödüllendirdi.


104 başarılı öğrenci ödüllendirildi

MÜSİAD Mersin Şubesi Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun’un da katılımıyla ‘Eğitimde Başarı Ödül Töreni’ düzenledi. Törene Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,  Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut Arslan, Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Yönetim Kurulu üyeleri, çeşitli STK başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Mersin Başkanı Yusuf Yılmaz, “MÜSİAD olarak bugüne kadar ileri teknoloji düsturuyla ülkemizin sahip olduğu yüksek potansiyele inanarak çalıştık. Bu ilkeyle şehrimizin ilerlemesi adına 20 yıldır çalışıyor, üyelerimize özgüven ve vizyon kazandırarak ülke ekonomisine daha çok katkı sağlaması yönünde çaba sarf ediyoruz” dedi. Bunu yaparken ülkenin teminatı olarak gördükleri öğrencileri gençleri de ödüllendirerek desteklemek istediklerini vurgulayan Yılmaz, ülkenin kalkınması için iyi yetişmiş, genç beyinlere ihtiyaç olduğunu söyledi. Ardından konuşma yapan MÜSİAD Eğitim Komisyonu Başkanı Halim Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Mersin Valisi Özdemir Çakacak ödül alan gençleri tebrik ederek daha çok çalışmaları tavsiyesinde bulundular. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, ödül alan gençleri Çanakkale Şehitliği’ne ziyarete götürme sözü de verdi.

Coşkun: “Mersinliler testisini dolduracak”
Törende konuşma yapan Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ise Lütfi Elvan’ın Kalkınma Bakanı olmasının Mersin için büyük şans olduğunu anlattı. Coşkun, “Önümüzdeki dönemde pınarın başında olan Mersinliler inşallah testisini dolu dolu dolduracak. Kısa vadede Mersin’in hasret kaldığı tüm projeler yatırım programlarına alınacak ve Mersinlilerimizin hizmetine sunulacak” dedi.
Öte yandan ödül törenine de değinen Coşkun, “Böyle organizasyonlar gençleri teşvik adına çok önemli. Bu ödüllerin genç arkadaşlarımızı daha çok kamçılayacağına inanıyorum. Bir kenti kalkındırmak için yalnızca projeler, havaalanları, viyadükler, hastaneler yetmez. En önemli değer, iyi yetişmiş gençlerdir. Görüyorum ki Mersin, bu açıdan da çok şanslı” diye konuştu.

Tören, öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER