MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Vakıf Yönetimine teşekkür plaketi verildi 28.03.2023 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı yeni yönetimi bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verdi. Plaket törenine MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar da katıldı. 


Vakıf Yönetimine teşekkür plaketi verildi

Törende söz alan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, vakıfların öncelikli sorunlarının sürdürülebilirlik olduğuna dikkat çekerek, bunun sağlanabilmesi için sürdürülebilir gelire duyulan ihtiyaca dikkat çekti. Yeni yönetimin de önceki dönemlerde olduğu gibi gelir getiren, güzel projeler üretmesinin önemini vurgulayan Kızıltan, “Bu işi iyi yapan dernekler, kulüpler incelenerek kalıcı projeler üretilebilir” dedi. Kızıltan sözlerini, “Bugüne kadar verdikleri hizmetler dolayısıyla önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Çağatay Güneş ve Yönetimini kutluyor, yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yavuz Özgüven ve Yönetimine başarılar diliyorum” diye tamamladı. 
Meclis Başkanı Hamit İzol ise, “Adı üzerinde bu bir eğitim vakfı. Bu nedenle sizlerden beklentimiz eğitime dair farklı, güzel projeler ortaya koymanız. Ülkemizi, şehrimizi ilgilendirecek projeler üretilmesi, doğru işler yapılması halinde hepimiz arkasında dururuz. Verdiği özverili hizmetlerden ötürü önceki yönetime teşekkür ediyor, yeni yönetime de başarılar diliyorum” dedi. 
Oldukça uyumlu bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını belirten MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Çağatay Güneş, önceliklerinin her zaman Mersin iş dünyasını bir adım ileri taşıyabilecek eğitimler organize etmek olduğunu söyledi. Odanın desteğini de her zaman yanlarında hissettiklerini belirten Güneş, yeni dönem yönetim kuruluna başarılar dileyip, ihtiyaç duyulan her an destek vermeye hazır olduklarını söyledi. 
MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yavuz Özgüven ise törendeki konuşmasında şunları söyledi: 
“Bizden önceki yönetimlerin çalışmalarının takipçisi olup bir adım ileri taşımak adına yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma içindeyiz. Her gün ne yapabileceğimizi konuşuyoruz. Zaman zaman sizlere de danışıp yoracağız. Amacımız Mersin’de hem vakfımızın hem de odamızın adını ileri taşıyabilmek.”
Konuşmaların ardından plaket töreni toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER