MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü yarışmasında Ardent’e ödül 22.11.2022 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde düzenlenen Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Yarışmada Mersin’den Ardent Plastik San ve Tic. AŞ de ödül alan ilk 10 firma arasında yer aldı. 


Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü yarışmasında Ardent’e ödül

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde düzenlenen Ödül Töreni’ne TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’ün yanı sıra TOBB Mersin Kadın Giriş Kurulu İcra Kurulu Başkanı Ayla Harp ve il kadın girişimciler kurulu başkanları katıldı. 
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Öztürk’ün açılış konuşmalarıyla başlayan tören firmalara ödül takdimi ile son buldu. Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması'nda kadın istihdamını en çok artırarak ödül alan şirketler kategorisine başvuran 500 firma arasında yer alan Ardent Plastik San. Tic. A.Ş de yarışmada ödül alan firmalardan oldu. Aynı kategoride ödül alan diğer firmalar şöyle:
"Patiswiss Çikolata, Aslı Tekstil Giyim Sanayi Tic. AŞ, Gedik Kaynak Sanayi ve Tic. AŞ, İdeal Sağlık Danışmanlık Eğitim Hizmetleri İş Güvenliği Malzemeleri İç ve Dış. Tic. San. Ltd. Şti, USB Certification Denetim Gözetim ve Belgelendirme Hizmetleri AŞ, Sardes Gıda Sanayi ve Tarım Ürünleri Ticaret, İthalat, İhracat Ltd. Şti, Sampa Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ, Mutlu Metal Sanayi ve Tic. AŞ, TB Sewtech Turkey Otomotiv."
'Girişimci Kadın Gücü' kategorisinde ödül alan şirketler ise şöyle:
En çevre dostu kadın girişimciler: Alışan Lojistik AŞ ve Netpak Ambalaj AŞ. 
En çok dijitalleşen kadın girişimciler: Düşyeri Bilişim Teknoloji ve Animasyon AŞ ile Harga İnşaat Turizm
İhracatını en çok artıran kadın girişimciler: Umdasch Madosan Raf Sistemleri AŞ, Simsoft Bilgisayar Teknolojileri, Edsa Tekstil Ltd. ve Uyar Tarım Ürünleri AŞ.
En hızlı büyüyen kadın girişimciler: Patiswiss Çikolata ve Atlantis Global Gıda San. Tic. Ltd.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER